Maasenmotors
  35 jaar uw adres voor alle Tweewielers
Verkoop onderhoud en reparatie van uw Scooter en Motorfiets
Home Elektrische Scooter Elektrische Motorfiets Elektrische Solex       Email Contact
Wij bij maasenmotors staan open voor innovatie
Is dit een elektrische fiets of is dit een elektrische motorfiets
bent u nieuwsgierig geworden
vraag vrijblijvend om informatie
of kom langs bij maasenmotors in Alphen aan den rijn
Voor Bultaco betekent innoveren niet alleen nieuwe technologische resultaten behalen, maar ook nieuwe ervaringen aanreiken. Uw Brinco is een volledig nieuw en revolutionair concept. Het is het resultaat van de wens om de geest van Bultaco in een nieuw tijdperk te plaatsen, met een nieuwe taal, maar steeds trouw aan de klassieke waarden van het merk: passie, innovatie en competitie.
Met de Brinco stelt Bultaco een totaal nieuwe manier voor om het rijden op twee wielen opnieuw te beleven. Een verrassende combinatie tussen de wereld van de motorfiets en de fiets: elektrische aandrijving en de fysieke ervaring van het rijden met twee pedalen, los van elkaar, of in een perfecte combinatie van beide systemen. Elke rijder beslist op elk ogenblik hoe hij perfecte symbiose tussen kracht en pedaal optimaliseert.
Brinco is nu één grote familie. En zoals in alle families het geval is, heeft elk familielid een eigen persoonlijkheid, behoeften, andere smaken, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk DNA: het vermaak, de passie en de ambitie om innovatief en anders te zijn. De stedeling (Brinco S), de avonturier (Brinco R-E), de enthousiasteling van de lange tochten door het platteland (Brinco C) …of zij die graag met de familie magische momenten delen (Brinco R), ze vinden allemaal hun gading in het Brinco-gamma.
Een spannende combinatie die je de adrenaline geeft door een combinatie van een gashandvat en de fysieke inspanning van het trappen. De Bultaco Brinco is de eerste echte Moto-Bike waarbij je zonder te trappen gas kunt geven met je mountainbike, ondersteund door een Lithium-Ion batterij met capaciteit van 1.3KW/h en een bereik van ongeveer 100km heeft. De batterij is in 3 uur max. weer volledig opgeladen. De Bultaco Brinco is nergens anders mee te vergelijken. Hij is nieuw en revolutionair! De Brinco is een opwindende mix van elektrische power, bediend door een gashendel en de fysieke ervaring van het fietsen.
De Brinco R heeft een max. snelheid van 60 km/u, de Brinco RE, C en S een max. snelheid van 45 km/u. Het verschil zit hem ook in de vering, de R en de RE hebben beide een langere veerweg voor extremer gebruik en de S heeft touring/ straatbanden. De types RE, C en S zijn verkrijgbaar met kenteken en compleet voorzien van (led-) verlichting. De fiets wordt gestart met je armband via Bluetooth. De eerste activering zal met een meegeleverde kaart gebeuren en vervolgens hoef je alleen de (rubberen) armband te gebruiken. In de juiste stand zetten, vertrek in de lage gearing en vergeet niet om te schakelen (middels een klik met je hak op de button geintegreerd in de pedalen,) naar de hoge gearing en volgas kun je het bos door! De funfactor zit 'm in de combinatie tussen het trappen en gas bij geven met je rechterhand. De accu gaat tot max 100 km mee. Thuisgekomen klik je de lader er in middels een steker en binnen 3 uur is de batterij weer volledig opgeladen. Tip, het effectiefst laden verkrijg je bij kamertemperatuur!
De nieuwe versies van de Brinco beschikken over de goedkeuring voor bromfiets met beperkte snelheid tot 25 km/h of 45 km/h en kunnen daarom bestuurd worden met rijbewijs AM of B. De 3 versies zijn uitgerust met alle onderdelen die verplicht zijn voor de goedkeuring: spiegel, achterspatbord met kentekenplaathouder, voorlicht, reflector achteraan, zijreflectoren, achterlicht, zijstandaard en claxon. Voor offroad rijden, dan is de Brinco er ook in een 60+ km/h uitvoering.
Van de meest sportieve tot de meest comfortabele Brinco, ze zijn stuk voor stuk uitgerust met buitengewone connectiviteitsapparatuur, een digitaal scherm dat toegang geeft tot de Biker Manager met Bluetooth-verbinding om van de GPS-technologie te genieten, het keyless (NFC) startsysteem en toegang via de Bultaco-APP tot alle nodige informatiediensten, van de lokatie van de Brinco tot het laadniveau van de batterij of de afgelegde afstanden en routes, enz. Deze APP is beschikbaar vanaf de maand september.
butaco brinco
 
 
 
Antwoorden op uw Vragen
Wie zijn wij
Vrijblijvend Aankoop Advies
Product informatie
Download onze folder
Email Contact
Een compleet en uitgebreide assortiment :
BULTACO BRINCO MOTO-BIKE BULTACO BRINCO PRIJS ELEKTRISCHE MOTORFIETS ELEKTRISCHE FIETSEN MAASEN TWEEWIELERS ALPHEN AAN DEN RIJN
De zaak voor een vakkundig en vrijblijvend advies, u bent van harte welkom om langs te komen bij : www.maasenmotors.nl
© Copyrights by DW Webdesign 2012